Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Pripadnici granične policije Gradiška uhapsili državljanina Holandije

“Pripadnici granične policije BiH u protekla dva dana uhapsili su pet osoba prema potragama”, saopšteno je iz ove policijske agencije.

Jedinica granične policije Gradiška

Pripadnici Jedinice granične policije Gradiška uhapsili su državljanina Holandije i BiH čiji su inicijali F.K, jer ga potražuje Osnovni sud u Prijedoru zbog krivičnog djela krađa energije.

F.K. je kontrolisan na ulasku u BiH na prelazu Gradina i predat je pripadnicima Okružnog centra Sudske policije Prijedor.

Hapšenja na ostalim graničnim prelazima u BiH

Pripadnici Jedinice granične policije Aerodrom Sarajevo juče su uhapsili državljanina BiH i Australije čiji su inicijali M.M, jer je utvrđeno da je Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) Kantona Sarajevo raspisalo potragu za njim zbog krivičnih djela ugrožavanje javnog saobraćaja i teška krivična djela protiv bezbjednosti javnog saobraćaja.

Uhapšeni je na aerodrom stigao letom iz Dohe i predat je pripadnicima kantonalnog MUP.

Pripadnici Jedinice granične policije Orašje uhapsili su u srijedu, 12. jula, muškarca čiji su inicijali E.K, jer je ustanovljeno da ga potražuje Osnovni sud u Doboju radi izdržavanja kazne zatvora i predat je službenicima Okružnog centra Sudske policije Doboj.

Istog dana, pripadnici Jedinice granične policije Izačić uhapsili su državljanina Hrvatske i BiH čiji su inicijali B.Ć, nakon što je ustanovljeno da je MUP Unsko-sanskog kantona raspisao potragu za njim zbog krivičnog djela davanje lažnog iskaza, pa je predat službenicima Policijske stanice Velika Kladuša.

Prilikom izlaska iz BiH, u srijedu su pripadnici Jedinice granične policije Kamensko uhapsili muškarca čiji su inicijali T.Z, jer je utvrđeno da ga potražuje Osnovni sud u Trebinju radi izdržavanja kazne zatvora i on je predat službenicima Okružnog centra Sudske policije Trebinje.

Izvor: srpskainfo.com
6,200FansLike