Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Pronašli opojnu drogu kod dvojice Gradiščanaca

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Gradiška, 23. januara 2023. godine evidentirano je jedno krivično djelo i šest saobraćajnih nezgoda od kojih su dvije sa posljedicama po lica.

Policijski službenici PU Gradiška, juče su na osnovu naredbe Osnovnog suda Gradiška u ulici Braće Grim izvršili pretres kuće i pomoćnih prostorija koje koristi lice A.H. iz Gradiške.

Tokom pretresa pronađena je određena količina suve biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu “marihuanu”, kao i staklenu posudu za uživanje opojne droge.

“Pronađeni predmeti su izuzeti i poslužiće kao dokaz u krivičnom postupku. O svemu je obaviješten dežurni tužilac OJT Banjaluka koji je naložio da se protiv lica A.H. dostavi izvještaj o počinjenom krivičnom djelu “Omogućavanje uživanja opojnih droga”, saopštili su iz PU Gradiška.

Takođe, istog dana oko 11.00 časova u Ulici Atifa Topića policija je izvršila kontrolu nad licem D.G. iz Gradiške, kojom prilikom je kod istog pronađena određena količina suve biljne materije, a koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu “marihuanu”. Zbog počinjenog prekršaja po članu 4. Zakona o proizvodnji i prometu opojnih droga licu D.G. je izdat prekršajni nalog.

Gradiskalive.com
6,700FansLike