Cookie Consent by Free Privacy Policy website

PU Gradiška: Radnici osiguranja unosili lažne podatke

Podnesena tri izvještaja za krivična djela “Povreda obaveza vođenja trgovačkih i poslovnih knjiga i sastavljanja finansijskih izvještaja i njihovo falsifikovanje ili uništavanje” i “Zloupotreba položaja odgovornog lica”.

Policijski službenici PU Gradiška, su u vremenskom periodu od marta do maja 2021. godine, Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka, podnijeli tri izvještaja protiv tri lica zbog postojanja sumnje da su počinili krivična djela “Povreda obaveza vođenja trgovačkih i poslovnih knjiga i sastavljanja finansijskih izvještaja i njihovo falsifikovanje ili uništavanje” i “Zloupotreba položaja odgovornog lica”.

“Naime, lica V.V. i S.G. oboje iz Gradiške i V.J. iz Banjaluke, se sumnjiče da su u mjesecu decembru 2017. godine, kao odgovorna lica osiguranja, obavljajući poslove obaveznog osiguranja od odgovornosti za motorna vozila, prilikom sačinjavanja polise osiguranja za vozila na osnovu prethodne polise osiguranja, unijeli neistinite podatke, te izdali polise osigaranja za premijskim razredom, iako lica nisu ispunjavala uslove za premijski razred odnosno popust”, navodi se u saopštenju policije.

Gradiskalive.com
7,300FansLike
456FollowersFollow