Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Racija u Krajišniku: Trojac iz Gradiške pozitivan na kokain

Gradiška policija juče je oko 23:15 časova izvršila raciju u ugostiteljskom objektu u mjestu Krajišnik, grad Gradiška. Uhapšeni su D.P., G.K. i S.T. svi iz Gradiške zbog konzumiranje opojne droge.

“Tokom izvođenja operativno-taktičke mjere i radnje racije kod lica inicijala I.J. pronađena je i oduzeta određena količina suve biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu, nakon čega su lica testirana na prisustvo opojnih droga, kojom prilikom je utvrđeno da su lica D.P., G.K. i S.T. iz Gradiške pozitivna na opojnu drogu – kokain“, saopštili su iz policije.

Takođe, policijski službenici su lišili slobode lice N.P. iz Gradiške zbog počinjenog prekršaja po članu 24. Zakona o javnom redu i miru i članu.

O svemu gore navedenom obaviješten je dežurni sudija Osnovnog suda Gradiška, Odjeljenje za prekršaje, kao i dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, te će sva lica biti sankcionisana u sladu sa važećim zakonskim propisima.

Iz PU Gradiška napominju da će policijski službenici i u narednom periodu nastaviti sa sprovođenjem pojačanih aktivnosti u cilju otkrivanja i suzbijanja krivičnih djela i prekršaja iz navedene oblasti.

Gradiskalive.com
6,700FansLike