Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Rođendanski pokloni za 15 porodica i udruženja povodom 15 godina TOTAL TV u Bosni i Hercegovini

Total TV je servis koji već 15 godina svojim sadržajima donosi radost i uzbuđenje u domove širom Bosne i Hercegovine. Tokom ovih 15 godina Total TV porodica kroz godine je rasla, te dostigla vrlo impresivne brojeve kada je u pitanju broj korisnika. Ovaj rast ne bi bio moguć bez kontinuiranog razvoja i podrške partnera Total TV širom Bosne i Hercegovine, koji brinu da korisnici Total TV 24 sata dnevno, tokom cijele sedmice uživaju u našim sadržajima.

Obilježavanje 15. rođendana TOTAL TV nije moglo proći bez društveno odgovornih akcija i podrške lokalnim zajednicama, tradiciji koju Total TV njeguje. Ove godine je Total TV odabrao 15 korisnika – porodica i udruženja, kojima je pomoć najpotrebnija i obradovao ih sa 15 posebnih rođendanskih poklona. Njima su uz besplatnu jednogodišnju pretplatu na Total TV, uručeni i TV prijemnici, zahvaljujući kojima će lakše i jednostavnije użivati u svim sadržajima, ali i unaprijediti uslove života i rada.

“Ove godine obilježavamo 15. rođendan, a našu radost želimo podijeliti sa našim korisnicima za koje smo tim povodom pripremili niz aktivnosti i akcija. Dio našeg rođendanskog slavlja bila je i ova akcija u kojoj smo uljepšali praznike građanima, ali i udruženjima, kojima je pomoć najpotrebnija te im omogućili da zadovoljniji i sretniji dočekaju Novu godinu”, kažu nam u Total TV uz napomenu da je njihova briga o lokalnoj zajednici kontinuirana.

Pokloni su uručeni u Bihaću, Visokom, Istočnom Sarajevu, Banjaluci, Gračanici, Bilećoj, Bužimu, Trebinju, Kotor Varoši, Derventi, Zvorniku, Čapljini, Gradišci i Nevesinju.

Total TV je 15. rođendan proslavio posebnim ponudama za korisnike, te organizacijom niza druženja za sugrađane, na kojima su se mogli upoznati sa svim pogodnostima koje Total TV nudi, novim sadržajima i unapređenjima servisa, ali i opustiti uz muzičke i druge zabavne sadržaje za sve generacije. Total TV prati najsavremenije tehnološke trendove, te nastoji svojim korisnicima uvijek dati dodatne benefite. EON TV platforma i EON aplikacija dostupna za sve Total TV korisnike, nudi poseban smart TV doživljaj i brojne funkcionalnosti prilagodene potrebama naših korisnika, te bogatu videoteku, koja je ekskluzivno sastavni dio Total TV ponude.

Gradiskalive.com
6,200FansLike