Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Ruski psiholog otkriva: Sedam kvaliteta koje žena treba imati da bi osvojila muškarca

Veze kada muškarac postepeno gubi interesovanje za ženu za koju je nekada gorio od strasti nisu neuobičajene. A sada – „muž se razljubio”. Ruski psiholog Aleksandar Šahov je rekao šta da radite da se to nikada ne dogodi u vašem životu.

Radite na sebi

Radite na sebi, učite nove stvari, svaki dan postajajte bolji – ne zbog onih koji su u blizini, već zbog sebe.

Proširite svoje horizonte

Prema psihologu, činjenica da muškarci vole blesave djevojke je mit. Ali činjenica da uskogrudi ljudi ne podnose one koji su na neki način bolji od njih je istina. Dakle, zahvaljujući širini pogleda, ne samo da možete privući pametnog i dostojnog muškarca, već i sebe osigurati od veze sa ne najpovoljnijim kandidatom.

Riješite sami svoje probleme

Niko ne voli da bude opterećen. Žena treba da bude u stanju da sama rješava svoje probleme. To ne znači da ne možete prihvatiti pomoć i zatražiti je. Ali u slučaju više sile, prava Sami žena može da se brine o sebi, a pravi muškarac će joj ponuditi svoju pomoć i prije nego što je zatraži.

Radite na govoru

Padežni rječnik je, naravno, dio naše kulture. Ali žena koja psuje kao obućar nije san svakog muškarca. Prema Aleksandru Šahovu, bolje je znati nježnije i ljubaznije riječi nego grube. I koristiti ih, naravno.

Otkrijte svoju seksualnost

Pa, ovdje je sve jasno – muškarci vole seks, žene takođe, glavna stvar je da se ne plašite da to priznate sebi i svom partneru.

Proučite psihologiju muškaraca

Važno je biti u stanju da razumijete njegova osjećanja i želje da biste postali jedan i jedini. Čak je moguće predvidjeti reakciju čovjeka na određene riječi ili djela. Nije tako teško ako naučite da slušate i čujete osobu i imate osnovna znanja iz psihologije.

Povećajte samopoštovanje

Ako muškarci i dalje ne obraćaju pažnju na vas ili vas ne shvataju ozbiljno, to može biti zato što se sami ne osjećate vrijednim.

Izvor: magazin.novosti.rs
7,400FansLike
457FollowersFollow