Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Servisne informacije – Grad Gradiška

Servisne informacije za 25. oktobar 2021. godine.

Policijska stanica Gradiška – Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Gradiška u protekla 24 časa javni red i mir narušen je u jednom slučaju. Dogodila se jedna saobraćajna nezgoda.

Vatrogasna jedinica – Pripadnici Profesionalne vatrogasno – spasilačke jedinice Gradiška imali su jednu tehničku intervenciju u Mačkovcu u 14:10 časova.

Služba hitne pomoći – U službi Hitne pomoći gradiškog Doma zdravlja u protekla 24 časa pregledano je 59 pacijenata. Dežurne doktorice bile su Jelena Lakić Kovačević i Daliborka Milanović.

Odjel porodilišta gradiške bolnice – Na Odjelu porodilišta gradiške Bolnice u protekla 24 časa rođeni su djevojčica i dječak.

Elektrodistribucija Gradiška – Iz Elektrodistribucije Gradiška obavještavaju potrošače koji se električnom energijom napajaju sa 20 kV dalekovoda Laminci da će danas biti bez električne energije u vremenu od 9 do 17 časova. Do kraćih prekida u isporuci električne energije doći će i na trafostanicama Lužani 1, Topola 2 Čiča, Topola 3 Kreča, Miljevići 2 i Bok Jankovac 5.

Gradiskalive.com
7,200FansLike
457FollowersFollow