Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Servisne informacije – Grad Gradiška

Servisne informacije za 16. april 2021. godine.

Izvještaji dežurnih službi

Policijska stanica Gradiška – Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Gradiška u protekla 24 časa počinjena su tri krivična djela. Dogodilo se šest saobraćajnih nezgoda.

Vatrogasna jedinica – Pripadnici Profesionalne vatrogasne spasilačke jedinice Gradiška imali su intervenciju na gašenju zapaljenog kontejnera u Ulici Milana Savanovića.

Odjel porodilišta gradiške bolnice – Na Odjelu porodilišta gradiške Bolnice rođen je dječak.

Služba hitne pomoći – U službi Hitne pomoći gradiškog Doma zdravlja u protekla 24 časa pregledano je 28 pacijenata. Dežurne su bile doktorice Jelena Lakić Kovačević i Daliborka Milanović.

Servisne informacije

Elektrodistribucija Gradiška – Iz Elektrodistribucije Gradiška obavještavaju korisnike da će danas, zbog radova na dalekovodima i trafostanicama, doći do kraće obustave isporuke električne energije na 20KV dalekovodima Laktaši i Trebovljani izlaz Jablanice i trafostanicama: Miljevići 1 i Vid Sladojević.

Vodovod – Iz komunalnog preduzeća „Vodovod“ Gradiška obavještavaju potrošače da će zbog izgradnje vodovodne mreže danas doći do prekida u isporuci vode u naseljima Nova Topola (od Pošte prema Dušanovu) Dušanovo i Mašići u vremenu od 8 do 15 časova.

Toplana – Iz “Eko toplane” Gradiška obavještavaju korisnike da će i nakon 15. aprila nastaviti sa isporukom toplotne energije. Prateći najavljene dnevne temperature odvijaće se i dinamika isporuke toplotne energije.

Gradska čistoća – Odvoz otpada u protekla 24 časa odvijao se po predviđenom planu, bez zastoja.

Gradiskalive.com
7,400FansLike
458FollowersFollow