Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Srbac: Dok ga je policija istraživala, njemu stigla još dva ukradena auta

Nakon što je policija kod D.I. iz Srpca pronašla rastavljen “BMW” koji je ukraden u Austriji, kod njega su ubrzo dovezena još dva rashodovana vozila, “BMW” koji je takođe ukraden u Austriji, te “mercedes” koji je ukraden u Finskoj, a sve to dok je još uvijek pod policijskom istragom.

Naime, službenici Policijske uprave Gradiška u saradnji sa Upravom kriminalističke policije ispitivali su D.I. iz Srpca, nakon što su kod njega na imanju u Seferovcima u Srpcu pronašli djelimično rashodovano ukradeno vozilo.

Međutim, dok se istraživao slučaj utvrđeno je da su u prostorije koje on koristi dovežena još dva u inostranstvu ukradena auta, a koja su, takođe, rashodovana.

On je potom uhapšen, a nastavlja se dalja istraga o tome ko je još umiješan u ovaj slučaj.

“U pitanju je “mercedes – benz” koji je otuđen na području Finske, kao i rashodovani “BMW” otuđen u Austriji”, saopštili su iz PU Gradiška.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio da se D.I. ispita te da se nakon kompletiranja predmeta protiv istog dostavi izvještaj o počinjenom krivičnom djelu.

Gradiskalive.com
6,200FansLike