Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Šta ručni satovi govore o ljudima koji ih nose?

Stručnjaci preporučuju da budete pažljivi u odabiru satova, ako vam je stalo do utiska koji ćete, preko njega, ostaviti na okolinu.

Svaki detalj je svojevrsna poruka drugima o vašim afinitetima, sklonostima, ambicijama… Pa i ručni sat, što posebno važi za pripadnike jačeg pola.

Sportski

Ovaj model je uvijek odlično rješenje za sportske tipove, jer se savršeno uklapa u njihov stajling, a drugima šalje poruku da su njegovi vlasnici zdravog duha i navika.

Klasični

Oni koji se odluče za klasiku, pokazuju okolini da su suptilni u svojoj eleganciji. Iako se na ovim satovima nerijetko nalaze detalji od dragog kamenja, nikako ne izgledaju neukusno.

Minimalistički

Ovi satovi su “rezervisani” za ljude čiji je moto “manje je više”, pa tako šalju poruku o umjerenosti i jednostavnosti svog vlasnika.

Pilotski

Veliki satovi, uglavnom crni, sa svijetlim brojevima i s kazaljkama, izbor su osoba od stila, koje misle da su moderne, ali vole da i drugi to primijete, pa zašto to ne bi “isprovocirali” preko ovog modela “aksesoara”.

Pametni

Danas je sve “pametno”, pa i sat. Više ne morate da nosite telefon kako biste provjerili mejl, ukoliko imate ovu modernu spravicu, koja šalje poruku da ste uvijek ispred drugih, iako taj “futurizam” može da se shvati i u smislu želje da se hvalite svojim finansijskim statusom.

Izvor: magazin.novosti.rs
7,400FansLike
459FollowersFollow