Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Supruga radnika pumpe dobija ozbiljne prijetnje nakon samoubistva mladića Mladena

Supruga Veljka Trišića, a koji je napravio snimak pokojnog Mladena Dulića, prijavila je policiji da dobija ozbiljne prijetnje preko društvenih mreža u kojima se prijeti ubistvom članova njene porodice, otkriva “Srpskainfo”.

Izvor “Srpskainfo” otkriva da se ona obratila policiji i rekla da od 29. oktobra, zbog snimka koji je snimio njen suprug Veljko Trišić, na svoj Instagram profil dobija prijetnje.

“Tokom davanja izjave policiji ona je rekla da je sa četiri različita Instagram profila dobila prijeteće poruke. U porukama je prijećeno njoj i njenoj porodici, ali i da će biti ubijena osoba bliska njoj”, ističe izvor.

U Policijskoj upravi Banjaluka su rekli da istražuju ove prijetnje.

Podsjetimo, Veljko Trišić je snimao i ismijavao Mladena Dulića prilikom prijavljivanja na posao na benzinskoj pumpi, gdje je Trišić bio zaposlen.

Nakon toga snimak je objavljen na društvenim mrežama. Mladić nije mogao podnijeti ismijavanja i nakon toga se ubio, što je izazvalo buru reakcija u regionu.

Policija je zatim uhapsila Veljka Trišića zbog snimanja i Dražena Kudru zbog objavljivanja snimka.

Nakon kriminalističke obrade oni su pušteni na slobodu, a osumnjičeni su za kriivčno djelo “neovlašteno fotografisanje”.

U međuvremenu Trišić je dobio otkaz na poslu.

Izvor: srpskainfo.com | Autor: Goran Obradović
7,200FansLike
457FollowersFollow