Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Tuča ispred noćnog kluba u Banjaluci, uhapšeno više osoba

Muškarac M.V. upućen je na UKC RS, nakon tuče više osoba ispred banjalučkog kluba “Kristal” koja se nastavila ispred kafića “Krug”, a policija je privela nekoliko osumnjičenih među kojima su, kako saznaju “Nezavisne” i navijači Borca “Lešinari”.

Policija je na licu mjesta zatekla Luku P. i Dejana G. za koje je utvrđeno da su bili pod dejstvom alkohola, dok su naknadno pronašli Aleksandra O., Miloša M. i Dragana D.

Policiji je u nedjelju prijavljeno da je na parkingu ugostiteljskog objekta u toku tuča više osoba, a pošto tu nisu zatečeni utvrđeno je da se tuča nastavila ispred drugog lokala.

“Na licu mjesta, policijski službenici su zatekli lica L.P. i D.G. koji su lišeni slobode kao i oštećenog M.V. kome je ljekarska pomoć ukazana u službi hitne medicinske pomoći, a potom i u UKC Republike Srpske”, naveli su iz policije.

Kako navode iz policije, naknadno, u službene prostorije došli su S.Z. koji je prijavio da ga je napalo više osoba koje su ga tukle  po glavi i tijelu, kao i B.L. koji je takođe prijavio da mu je ista grupa  prvo udarala po automobilu te oštetila vjetrobransko staklo, a nakon što je izašao, tukli su ga po glavi i tijelu.

“Operativnim radom, policijski službenici su pronašli i lišili slobode A.O., M.M. i D.D.”, naveli su iz policije.

O događaju je obaviješten dežurni Okružni tužilac, OJT Banjaluka, koji je događaj kvalifikovao kao krivično djelo nasilničko ponašanje, te naložio da se  preduzmu sve radnje u cilju dokumentovanja i kompletiranja predmeta, a potom dostavi Izvještaj o počinjenom krivičnom djelu.

Izvor: Nezavisne | Ljiljana Radić
7,400FansLike
458FollowersFollow