Cookie Consent by Free Privacy Policy website

U četvrtak 29. sjednica Skupštine grada Gradiška

U četvrtak, 23.11.2023. od 9 časova u programu RTVG-a možete pratiti direktan prenos 29. sjednice Skupštine grada Gradiška.

Na dnevnom redu su Prijedlog Rebalansa Budžeta grada Gradiška za 2023. godinu, Nacrt Programa rada Skupštine grada i Nacrt gradskog Budžeta za 2024. godinu.

Odbornici će razmatrati nacrte planova utroška sredstava ostvarenih od naknade po osnovu korištenja šuma i šumskog zemljišta i sredstava ostvarenih od koncesione naknade za 2024. godinu, te Program korištenja sredstava ostvarenih po osnovu naknada od poljoprivrednog zemljišta u 2024. godini.

Na dnevnom redu su nacrti programa iz oblasti poljoprivrede, ruralnog razvoja, podrške preduzetnicima, te malim i srednjim preduzećima, zajedničke komunalne potrošnje, uređenja građevinskog zemljišta, tekućeg održavanja i rekonstrukcije lokalnih i nekategorisanih puteva, te hidromelioracionog sistema za 2024. godinu.

Pred odbornicima će biti i nacrti programa socijalne, boračko-invalidske i zaštite civilnih žrtava rata u 2024. godini, te Program finansiranja sporta na području grada u narednoj godini.

Skupštinsko zasjedanje možete pratiti u radijskom i televizijskom programu i na Jutjub kanalu RTVG-a.

Izvor: RTVG
6,700FansLike