Cookie Consent by Free Privacy Policy website

U Gašnici pronašli municiju i dijelove oružja, jedno lice uhapšeno

Policija u Gradišci u petak, 31.03.2023. godine, izvršila je operativnu akciju “Kalibar” u kojoj su pronašli više dijelova za oružje kao i veću količinu municije.

U akciji je uhapšen T.A. iz Gradiške zbog sumnje da je počinio krivično djelo “Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija”.

“Policijski službenici su operativnim radom na terenu došli do saznanja da lice inicijala T.A. u mjestu Gašnica, grad Gradiška, u neposrednoj blizini kuće stanovanja, posjeduje veću količinu oružja i municije. Uz saglasnost dežurnog tužioca OJT Banjaluka, navedeno lice je policijskim službenicima dobrovoljno predalo više komada municije (oko 2900 komada), više komada okvira i dijelova za vojno oružje, kao i drugih predmeta koji će poslužiti kao dokaz u krivičnom postupku”, saopšteno je iz Policijske uprave Gradiška.

O svemu gore navedenom obavješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka koji je naložio da se protiv lica T.A. podnese izvještaj o počinjenom krivičnom djelu.

Gradiskalive.com
6,700FansLike