Cookie Consent by Free Privacy Policy website

U Gradišci nestao Mirza Muharemagić, policija moli za pomoć

Policijska uprava Gradiška poziva građane ukoliko primijete lice sa fotografije, ili imaju bilo kakvih korisnih saznanja kako bi se lice što prije pronašlo, da informacije prijave lično najbližoj policijskoj stanici ili na besplatan broj telefona 122.

Naime, Policijskoj upravi Gradiška, 28. februara godine oko 14 časova, prijavljen je nestanak Mirze Muharemagića koji se 27. februara oko 18 časova udaljio u nepoznatom pravcu iz kuće stanovanja u Ulici Zijaha Zije Dizdarevića u Gradišci.

Prema izjavi članova porodice, lice je visine oko 175 cm, srednje tjelesne konstitucije, svijetle kratke kose i svijetlih braon očiju, nosi naočare, a pri odlasku od kuće stanovanja na sebi je imao zelenu jaknu sa kapuljačom, sive pantalone i crne patike.

“Nakon zaprimanja prijave o nestanku, policijski službenici Policijske uprave Gradiška, u skladu sa Uputstvom o potražnoj djelatnosti, preduzimaju sve potrebne mjere i radnje i neophodne provjere kako bi se lice što prije pronašlo”, kazali su iz PU Gradiška.

Izvor: Nezavisne
6,200FansLike