Cookie Consent by Free Privacy Policy website

U Gradišci održana “Trojka iz bloka”

Humanitarna organizacija „Srbi za Srbe“ organizovala je sinoć u Gradišci po treći put humanitarni turnir „Trojka iz bloka“ na kojoj je od učešća prikupljeno 1.450 KM, a od sponzora oko 3.700 KM. Pobjednik turnira je David Stević.

Jedan od organizatora turnira Stefan Babić rekao je da je to glavni događaj „iz Bloka“ i da su ranije organizovali „Knjigu iz bloka“, „Pikado iz bloka“ i sl. Babić je dodao da akcija još uvijek traje.

„Sva prikupljena sredstva namjenjena su šestočlanoj porodici Mirković iz Kozinaca koja živi u trošnoj kući koju želimo obnoviti za šta nam je potrebno oko 60.000 KM“, rekao je Babić.

Jedan od učesnika turnira bio je Dušan Ristić koji je rekao da uvijek rado učestvuje u humanitarnim akcijama i dodao da tradicionalno učestvuje u turniru  „Trojka iz bloka“. Ove godine Ristić je zauzeo drugo mjesto.

Humanitarna organizacija “Srbi za Srbe” do kraja godine ima u planu da prikupi oko 1,8 miliona evra, a do sada na računu fondacije ima više od 1 miliona. Cilj organizacije “Srbi za Srbe” je da pomogne srpske socijalno ugrožene porodice koje žive širom Balkana.

Izvor: radiogradiska.com | G.Vlainić
7,100FansLike
431FollowersFollow