Cookie Consent by Free Privacy Policy website

U Gradišci sutra počinje “Craft beer and street food festival”

Treći „Craft beer and street food festival“ biće održan sutra, 23. jula od 20 do 24 časa na ljetnoj sceni Zavičajnog muzeja.

V.d direktora Turističke organizacije Gradiška Valentina Perić rekla je da će na festivalu zanatskog piva učestvovati devet proizvođača zanatskog piva iz Republike Srpske i dva ugostitelja.

“Izlagači dolaze iz cijele Republike Srpske, osim izlagača čiji proizvodi se mogu kupiti u kući „Lijevča i Potkozarja“, učestvovaće Gradiško pivo, Blaško pivo, Zanatska pivara “Gorštak“, Zanatska pivara „Laufer“, Zanatska pivara “Dobojsko pivo“, “Shaman craft beer“, Domaćinstvo Vrhovac “Trigger beer“, The master craft brewery-MCB pivara“, ZZ Livač “Trapističko pivo“, Krčma „Kod Ace“ i restoran“Đerdan“, rekla je Perićeva i dodala da će u zabavnom dijelu programa učestvovati rok bend „Miler i prijatelji“.

Perićeva je pozvala građane da dođu i uživaju u zanatskom pivu, dobroj hrani i muzici. Ulaz je slobodan, a za konzumaciju piva i hrane neophodni su kuponi.

“Nastojali smo da veliki broj građana dobije te kupone i ovim putem želim da se zahvalim našim javnim ustanovama preduzećima koji su kupili određen broj kupona za svoje radnike“, istakla je Perićeva.

Izvor: radiogradiska.com | S.Vidović
7,300FansLike
456FollowersFollow