Cookie Consent by Free Privacy Policy website

U petak obustava saobraćaja na dijelu ulice Hilandarska

Gradska uprava Gradiška obavještava građane da će dana 29.10.2021. godine (petak) zbog izvođenja radova na prekopavanju javne površine (ulica Hilandarska), u vremenu od 08.00 do 15.00 časova, doći do privremene obustave saobraćaja na dijelu ulice Hilandarska (potez od ulice Vidovdanska do ulice Petra Pecije).

Za vrijeme privremene obustave saobraćaja, saobraćaj vozila će se odvijati na sljedeći način:

  • Vozila koja budu saobraćala iz pravca naselja Hiseta ulicom Hilandarska u pravcu mjesta prekopavanja i privremene obustave, biće preusmjeravana u ulice Dragana Stanišljevića Šeće i ulicu Petra Pecije.
  • Vozila koja budu saobraćala iz pravca naselja Senjak ulicom Petra Pecije u pravcu mjesta prekopavanja i privremene obustave, biće preusmjeravana udesno u ostali dio ulice Hilandarska.
  • Vozila koja budu saobraćala iz pravca naselja Senjak ulicom Vidovdanska i Kneza Lazara u pravcu mjesta prekopavanja i privremene obustave, biće preusmjeravana u ulice Kneza Lazara i Vidovdanska.

Zamoljavaju se građani da se, za vrijeme ove privremene obustave, pridržavaju režima saobraćaja prema privremeno postavljenoj signalizaciji.

Gradiskalive.com
7,200FansLike
441FollowersFollow