Cookie Consent by Free Privacy Policy website

U saobraćajnoj nesreći stradao pacijent iz sanitetskog vozila Opšte bolnice Gradiška

“Kako se nezvanično saznaje, pacijent koji se nalazio u sanitetskom vozilu je stradao u saobraćajnoj nesreći koja se danas dogodila na brzoj cesti Banjaluka-Laktaši”, rekla je za RTRS načelnica Urgentnog centra na UKC Srpske Slavica Zeljković.

Slavica Zeljković | Foto: RTRS

“U saobraćajnoj nesreći, nezvanično saznajemo, na licu mjesta stradao je pacijent koji se nalazio u sanitetskom vozilu”, ističe Zeljkovićeva.

Ona je navela da su u toj saobraćajnoj nesreći povrijeđena tri lica koja su prevezena na UKC Srpske, a među njima je vozač i medicinska sestra iz sanitetskog vozila iz Opšte bolnice Gradiška.

“Sestra je lakše povrijeđena, ali ostaje na posmatranju, dok je vozač saniteta svjestan sa povredom kuka i biće hirurški zbrinut u toku danu. Nakon tog zahvata se očekuje prijem na traumatologiju”, dodaje Zeljkovićeva.

Kako kaže, treće lice, koje je učestvovalo u saobraćajnoj nesreći, odnosno vozač drugog vozila je najteže povrijeđen.

“Došao je sa poremećajem stanja svijesti, sa znacima šoka, reanimacija je odmah započeta, trenutno je na respiratoru, ali sve prognoze o njegovom stanju su preuranjene”, kaže Zeljkovićeva.

Kako ss nezvanično saznaje, medicinska sestra koja je lakše povrijeđena, saopštila je da je pacijent koji se nalazio u sanitetskom vozilu stradao na licu mjesta.

Izvor: RTRS
7,400FansLike
457FollowersFollow