Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Uhapšen dok je krao u kući u Čatrnji

Policija u Gradišci uhapsila je lice A.M. zbog više krađa, kao i zbog omogućavanja uživanja opojnih droga.

Kako je saopšteno iz Policijske uprave Gradiška u ponedjeljak oko 23.10 časova oštećeni je prijavio da se u njegovoj kući u Čatrnji, nalazi nepoznati muškarac i da je u toku krađa.

“Brzom i efikasnom reakcijom policijskih službenika, identifikovan je i lišen slobode A.M. koji se sumnjiči da je počinio krivično djelo teška krađa”, saopštili su iz PU Gradiška.

Dodaju da su daljim radom došli do saznanja da je A.M. unazad mjesec dana na području Gradiške počinio krivično djelo krađa odnosno da je iz kuće u ulici Savska u Gradišci otuđio klima uređaj, TV prijemnik i kutiju sa alatom.

Kako se dalje navodi, počinio je i krivično djelo teška krađa kada je sa radne mašine privatnog preduzeća u Žeravici otuđio dva akumulatora.

Osim toga sumnja se da je počionio i krivično djelo omogućavanje uživanja opojnih droga tako što je 30. aprila u večernjim časovima neposredno uz obalu rijeke Save na ljetnikovcu u Čatrnji kod Gradiške omogućio konzumiranje opojne droge drugim licima.

“O svemu je obaviješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio da se lice ispita na navedene okolnosti, te da se po kompletiranju i dokumentovanju predmeta dostavi izvještaj o počinjenim krivičnim djelima”, naveli su iz policije.

Gradiskalive.com
6,700FansLike