Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Uhapšeni Dubičani, pronađen zasad Indijske konoplje (Foto)

Dubičani D.L. i S.B. uhapšeni su nakon što je policija u pretresu pronašla sadnice indijske konoplje i određenu količinu drugih narkotika.

Policija je juče u okviru akcije “Plantaža 2024” pretresla objekat koji koristi D.L.

“Pronađena je posuda sa četiri zamotuljka materije koja asocira na marihuanu ukupne bruto mase oko 92 grama”, navode iz PU Prijedor.

Takođe, pretresom objekta koji koristi S.B. pronađen i oduzet veći broj vrećica i staklenih tegli u kojima se nalazila materija koja asocira na marihuanu mase oko 7.490 grama, 45 stabljika indijske konoplje u saksijama, mrvilica, digitalna vaga, puška M48 i 19 komada metaka.

Istog dana u okviru akcije „Plantaža 2024“ od dvije osobe iz Kozarske Dubice oduzeta je materija koja asocira na marihuanu ukupne bruto mase 17,9 grama.

U toku je rad na kompletiranju predmeta nakon čega će se Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor protiv D.L. i S.B. dostaviti izvještaj za počinjeno krivično djelo neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga, dok se osumnjičenom S.B. na teret stavlja i krivično djelo nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.

Izvor: Nezavisne
7,400FansLike
459FollowersFollow