Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Ukrao “Nissan” u Srpcu, isto veče ga uhvatila policija

Policija je u Srpcu identifikovala i uhapsila lice D.S. iz Srpca zbog sumnje da je ukrao automobil “Nissan Mikra”.

“Policijski službenici Policijske stanice Srbac, u saradnji sa policijskim službenicima PU Banjaluka, identifikovali su i lišili slobode lice inicijala D.S. iz Srpca, za koje postoje osnovi sumnje da je počinilo krivično djelo ‘Krađa'”, saopšteno je iz policije.

U petak 24. februara 2023. godine oko 22.30 časova, oštećeni je prijavio da mu je neposredno prije prijave, sa parking prostora u ulici Ljubovijska, u Srpcu, otuđen putnički automobil marke “Nissan Mikra”.

“Postupajući po navedenoj prijavi, a u saradnji sa PU Banjaluka, iste večeri oko 23.30 časova, pronađeno je vozilo marke “Nissan Mikra” na lokalitetu zanatskog centra u mjestu Prnjavor, kojim je upravljalo lice inicijala D.S. iz Srpca. Izvršenim alkotestiranjem lica, utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu, nakon čega je i lišeno slobode”, zaključeno je u saopštenju.

Vozilo je vraćeno vlasniku, a o svemu je obaviješten dežurni tužilac OJT Banjaluka koji je naložio da se po kompletiranju i dokumentovanju predmeta protiv lica D.S. podnose izvještaj za počinjeno krivično djelo “Krađa”.

Gradiskalive.com
7,400FansLike
458FollowersFollow