Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Zapalio se automobil u Srpcu, vatra se proširila na drugo vozilo i njivu

J.G. iz Srpca povrijeđen je u mjestu Povelič, u opštini Srbac, kada se zapalio automobil u kojem je navedeno lice bilo suvozač. Materijalna šteta izazvana ovim požarom, koji se proširio na još jedno vozilo i potom na njivu zasijanu pšenicom, procijenjena je na oko 6.000 KM.

Srbačkoj Policijskoj stanici u subotu, 10. jula u 17.25 časova prijavljeno je da je u Poveliču izbio požar na njivi i da gori pokošena pšenica.

Požar su ugasili pripadnici Teritorijalne vatrogasne jedinice Srbac, a uviđaj izvršili pripadnici Policijske uprave Gradiška, te je utvrđeno da se samozapalio automobil „seat“, kojim je upravljala Z.G. iz Srpca, a u kojem je kao suvozač bio J.G. iz Srpca.

“U jednom momentu ispod vozila je počela da gori vatra. Vozilo je u potpunosti izgorjelo, a požar se proširio na parkirano vozilo „folksvagen kedi“, koje je djelimično nagorjelo, kao i na njivu na kojoj je izgorjela pšenica na oko 30 dunuma površine”, saopšteno je iz Policijske uprave Gradiška.

Dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka izdao je nalog da po kompletiranju predmeta bude dostavljen izvještaj o preduzetim mjerama.

Izvor: Agencije
6,700FansLike