Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Završena nastava u Republici Srpskoj

“Školsku 2020/2021. godinu s uspjehom je danas završilo 86.041 učenika osnovne škole te 36.476 učenika srednje škole u Republici Srpskoj”, saopšteno je iz Ministarstva prosvjete i kulture Republike Srpske.

Natalija Trivić, ministar prosvjete i kulture Republike Srpske uputila je svim učenicima osnovnih i srednjih škola, nastavnicima, rukovodstvu škola i vannastavnom osoblju u Republici Srpskoj čestitku povodom uspješnog završetka školske godine.

„Zadovoljna sam što smo zahvaljujući zajedničkom trudu u oblasti obrazovanja uspješno okončali nastavu u ovoj školskoj godini. Bez predanosti i angažovanja prosvjetnih radnika i disciplinovanosti u poštovanju epidemioloških mjera u školama to ne bi bilo moguće. Zajedno sa svojim učenicima bili su primjer odgovornog ponašanja u vanrednnim okolnostima, služeći nam na ponos”, navedeno je u saopštenju.

Dodaju da maturantima osnovnih i srednjih škola savjetuju da pažljivo biraju svoje zanimanje, prema sopstvenim talentima i afinitetima, ali i na osnovu saznanja o deficitarnim profilima, kako bi po završetku školovanja lakše došli do zaposlenja i doprinijeli razvoju svoje zajednice.

Izvor: Nezavisne
7,400FansLike
459FollowersFollow