Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Četvorka osumnjičena za provale u kuće i stanove širom Srpske

Policijska uprava Gradiška dostavila je Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka izvještaj protiv četiri osobe osumnjičene za tešku krađu.

Iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka su saopštili da je izvještaj dostavljen protiv Simić Sretena (54) iz Bijeljine, Simić Borisa (23) iz Bijeljine, Mijatović Dejana (32) iz Zvornika i Jokić Darka (38) iz Zvornika.

lopovi

Osumnjičena lica su uhapšena u okviru višemjesečne zajedničke akcije Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a RS i Policijskih uprava Gradiška, Banjaluka, Doboj, Bijeljina, Zvornik i Istočno Sarajevo.

“Naime, u vremenskom periodu od 09. septembra 2023. godine, do 10. decembra 2023.godine, osumnjičena lica su na području Republike Srpske, upotrebom fizičke snage i podesnog sredstva koristili odsustvo vlasnika stambenih objekata, te nasilnim putem ulazili u iste i tom prilikom otuđili veću količinu novca, zlato i druge predmete. Osumnjičena lica su sprovedena u Okružno javno tužilaštvo Banjaluka i biće ispitani od strane postupajućeg tužioca na okolnosti počinjenog krivičnog djela. Nakon ispitivanja osumnjičenih lica tužilac će odlučiti o stavljanju prijedloga za određivanje mjere pritvora, o čemu će javnost biti obavještena”, rekli su iz OJT Banjaluka.

Gradiskalive.com
6,700FansLike