Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Dodik izvrijeđao Đokoviće: “Ciganija poprilična mogu ti reći” (Video)

Predsjednik Republike Srpske bez dlake na jeziku.

Milorad Dodik gostovao je u emisiji “Oko” na RTS–u, a njegove izjave izazvale su burne rekacije. On je u razgovoru sa Gradimirom Papićem pričao o porodici Novaka Đokovića i rekao da su “teški u pi**u materinu”.

“Mada su, mogu ti reći, malo ovi Đokovići teški u pi**u materinu, uf… Naši ljudi to doživljavaju na emociju, a kada uđeš u posao auuu.. Ciganija poprilična mogu ti reći… Oni saradnici njegovi, još izgubi…”, izjavio je Dodik.

Narodni poslanik Republike Srpske, Nebojša Vukanović objavio je snimak gdje Dodik vrijeđa Đokoviće. On je na svojoj stranici rekao da su uzaludno bacili 50 miliona maraka na teniski teren.

“Izgleda da smo uzaludno bacili 50 miliona maraka na teniski teren, kabriolet arenu, Srpska open i dolazak Novaka Đokovića u Banjaluku, jer je Milorad Dodik večeras tako izvrijeđao Đokoviće da vjerujem zadugo neće doći u Banjaluku i Republiku Srpsku. Očito je bio neoprezan i svašta pričao u studiju RTS pred emisiju, pa je to neko u režiji snimio i potrudio se da ode u etar”, započeo je.

Dodao je da dok su Novak Đoković i njegova porodica bili tu, on se nije odvajao od njih.

“Dok su Novak Đoković i njegova porodica bili u Banjaluci, Dodik se nije odvajao od njih, a kad je turnir završio pokazalo se da nije bilo sve onako kako su kamere režimskih medija željele pokazati. Ostaje da se vidi kako će Novak Đoković i njegova porodica reagovati na uvrede Milorada Dodika, ali je izvjesno da je ova godina prvi i posljednji teniski turnir u Banjaluci, i da su Dodik i Draško bacili 50 miliona maraka narodnog novca kako bi se par puta fotografisali i kupili poene, a kad su se svjetla ugasila iza kulisa košpice su počele da lete na sve strane jer očito da nisu svi zadovoljni raspodjelom plijena i javnog narodnog novca”, zaključio je Vukanović.

Izvor: hotsport.rs
6,700FansLike