Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Drama u Banjaluci: Osuđivani diler pretukao oca – predložen mu pritvor

Okružno javno tužilaštvo Banjaluka zatražilo je određivanje jednomjesečnog pritvora Milanu Pičulinu (40) iz Banjaluke zbog sumnje da je pretukao svog oca, te se bavio trgovinom droge.

Pičulinu se na teret stavlja da je počinio krivična djela nevlaštena proizvodnja i promet drogom, te nasilje u porodici.

”Osumnjičeni je od neutvrđenog dana do dana 1. oktobra od njemu poznatih lica nabavljao kokain koju je prepakivao u manja pakovanja i neovlašteno radi prodaje držao u svom stanu u Banjaluci. U stanu je ugrozio tjelesni integritet svog oca i nanio mu povrede u predjelu glave”, saopštilo je OJT Banjaluka.

Dodaju da je pritvor zatražen zbog postojanja naročitih okolnosti koje opravdavaju bojazan da će osumnjičeni ponoviti krivično djelo.

”O prijedlogu za određivanje mjere pritvora odlučiće sudija za prethodni postupak Osnovnog suda u Banjaluci”, navode u Tužilaštvu.

Nezvanično saznajemo da je policija postupala po prijavi nasilja u porodici kada se posumnjalo da Pičulin u stanu drži drogu, pa je po naredbi suda izvršen pretres.

Inače Pičulin je i ranije u više navrata osuđivan zbog trgovine drogom. Zbog toga je uhapšen 2017. u akciji ”Piramida” zajedno sa više osoba, a nakon sporazumnog priznanja krivice osuđen je na tri i po godine zatvora.

Izvor: bl-portal.com
6,200FansLike