Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Drama u Banjaluci: Sjekirom polupao auto u kojem su bile djevojke

Milan D. iz Banjaluke uhapšen je zbog sumnje da je u subotu uveče u banjalučkom naselju Obilićevo sjekirom polupao automobil u kojem su bile dvije djevojke, saznaje “Glas Srpske”.

Lupanje i galama uznemirila je mještane ulice Carice Milice u Obilićevu, a da nešto nije u redu shvatili su kada je djevojka vrištala i molila da je pusti.

“Djevojke su se zatvorile u automobil i vikale na njega, a on je bio napolju i sjekirom je lupao šajbe na vozilu, a zatim je počeo da udara i po limu”, ispričali su stanari obližnje zgrade koji su bili svjedoci ovog napada.

Kako su kazali za “Glas Srpske” prvo su pomislili da su se mladići potukli na ulici.

“Nismo znali šta se dešava, jer buka nije prestajala, a onda smo čuli ženu koja je vikala na muškarca i uporno mu govorila: “Pusti me, pusti me!”, kazali su mještani.

Oko njih su se krenuli okupljati građani kada je mladić pobjegao sa sjekirom.

“Tada je stiglo policijsko vozilo i čuo sam da su ga uhvatili nekoliko ulica dalje od naše zgrade”, kazao je Banjalučanin koji nije želio da mu objavimo ime.

U Policijskoj upravi Banjaluka potvrdili su da im je slučaj prijavljen u 21.15 časova.

“M. D. je uhapšen zbog sumnje da je počinio krivično djelo oštećenje i oduzimanje tuđe stvari”, kazali su u banjalučkoj policiji ne iznoseći detalje.

Još nije razriješeno da li su se djevojke i osumnjičeni znali od ranije, te koji je uzrok nasilnog ponašanja ovog mladića.

Izvor: Glas Srpske
7,200FansLike
457FollowersFollow