Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Dvije banjalučke pekare opljačkane za noć, policija traga za počiniocima

Banjalučka policija traga za jednom ili više nepoznatih osoba, koje su za noć opljačkale dvije pekare na području ovog grada.

“Dana 20.06.2023. godine, nadležnoj policijskoj stanici prijavljeno je da je u vremenskom periodu od 19.06.2023. godine od 22,00 časa do momenta prijave izvršena provala u pekaru, koja se nalazi u Banjaluci. Na licu mjesta izvršen je uviđaj kojom prilikom je utvrđeno da je nepoznato lice ili više njih upotrebom fizičke snage i podesnog alata djelovalo na ulazna vrata, nakon čega je ušlo u unutrašnjost, gdje je pronašlo i otuđilo novac u iznosu oko 1.700KM”, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Istog dana policija je dobila i prijavu da je takođe u periodu od 19.06. od 22 sata opljačkana pekara iz koje je ukradeno 2.300 KM.

“Na licu mjesta izvršen je uviđaj kojom prilikom je utvrđeno da je nepoznato lice upotrebom fizičke snage i podesnog alata djelovalo na ulazna vrata, nakon čega je ušlo u unutrašnjost, gdje je pronašlo i otuđilo novac u iznosu oko 2.300 KM. O navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka”, navodi se u saopštenju policije.

Gradiskalive.com
7,100FansLike
431FollowersFollow