Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Kako i zašto ubiti muža?

Komedija o milion razloga zašto ubiti muža, nastala je nakon burne reakcije žena na priručnik “Kako i zašto ubiti suprugu”. Naime, autor ovog djela Antonio Amuri optužen je za muški šovinizam, poslije čega je uslijedio i priručnik namjenjen damama.

“U ovoj urnebesnoj komediji žene će uspjeti da pronađu na koji tip muža su osuđene, sa podrobnim objašnjenjem ponašanja i maštovitim preporukama za uklanjanje. Tu će se naći različiti tipovi supruga, od kućnog majstora, hipohondra, seksualnih manijaka, razmaženih kretena”, navode organizatori.

Ova komedija prema romanima italijanskog književnika Antonia Amurria do sada je realizovana na brojnim pozornicama, a duhovito opisani verbalni okršaji u braku prepunom trzavica nasmijali su publiku u svim dvoranama.

Ulogu supruga tumači Peđa Damjanović, a žensku stranu ispričaće glumica Nataša Aksentijević.

Reditelj predstave je Radomir Rade Vukotić, koji je do sada radio kao asistent režije velikim jugoslovenskim rediteljima kao što su Soja Jovanović, Želimir Orešković, Radoslav Dorić, Aleksandar Đorđević. 1990. godine otvara prvu umjetničku radionicu za pozorište, film, radio i televiziju PRIZOR u bivšoj Jugoslaviji.

Predstava će se odigrati u utorak (14.06.2022.) u Kulturnom centru Gradiška sa početkom od 20:00 časova.

Cijena ulaznice je 12 KM.

Gradiskalive.com
7,200FansLike
438FollowersFollow