Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Masovna tuča u centru Banjaluke: Tukao se i pijani Gradiščanac

Tokom vikenda u centru Banjaluke došlo je do tuče između šest osoba, a zbog zadobijenih povreda neki od učesnika su završili u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske.

Kako je saopšteno iz Policijske uprave Banjaluka prekršajni nalozi zbog počinjenog prekršaja “Tuča i fizički napad“ izdati su M.P., D.P., B.P., N.K. i Đ.L. svi iz Banjaluke i L.M. iz Gradiške.

“Naime, policijski službenici nadležne policijske stanice, u nedjelju oko 03,30 časova, prilikom obavljanja redovnih poslova i zadataka, u Banjaluci u ulici Kralja Petra I Karađorđevića, uočili su narušavanje javnog reda i mira tučom šest lica. Lica B.P. i N.K. su zadobila tjelesne povrede i ukazana im je ljekarska pomoć na Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske”, rekli su u policiji.

Dodali su da su svi učesnici osim N.K., koji je zadobio povrede u predjelu glave, uhapšeni i podvrgnuti ispitivanju na prisustvo alkohola u organizmu.

“Tom prilikom je kod lica M.P. utvrđeno prisustvo od 1,85 promila, D.P. prisustvo od 1,73 promila, L.M. prisustvo od 1,08 promila, B.P. prisustvo do 1,64 promila i Đ.L. prisustvo od 0,26 promila alkohola u organizmu”, kazali su u policiji.

O svemu navedenom obaviješten je dežurni sudija Osnovnog suda u Banjaluci – Odjeljenje za prekršaje.

Gradiskalive.com
7,300FansLike
457FollowersFollow