Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Međunarodni dan mladih na jezeru u Lamincima

Centar za djecu, mlade i porodicu Laktaši u saradnji sa NGO MOST iz Gradiške i Centrom za ekonomski i ruralni razvoj (CERD) iz Krneta te partnerskim organizacijama CEREBRA (Banjaluka), Udruženje mladih UNA Kozarska Dubica i Omladinskim centrom iz Prnjavora, obilježiće u četvrtak (12.08) Međunarodni dan mladih nizom aktivnosti na otvorenom, na jezeru Laminci (Gradiška).

Poziv je upućen svim zainteresovanim mladima sa prostora Laktaša, Gradiške i okolnih opština koji žele biti dio jednog nezaboravnog druženja kojim će se obilježiti Dan mladih, koji se proslavlja nizom događaja širom svijeta.

Ovogodišnje obilježavanje ima poseban značaj jer se po prvi put radi sa regionalnim partnerima i time se nastoji pokazati koliki je značaj saradnje i umrežavanja mladih, stvarajući priliku da se u jednodnevnom druženju upoznaju i provedu slobodno vrijeme na kreativan i kvalitetan način.

Pored panela i diskusija, za četvrtak je planirano druženje uz sportske aktivnosti i zabavu na otvorenom. Jezero Laminci idealna je lokacija za opuštanje, provod i uživanje. Ovaj rekreativni centar raspolaže mjestima za roštilj, sportske aktivnosti, restoranom dok je na jezeru moguće i kupanje. Za atmosferu je zadužen DJ La Choda!

Ukoliko ste zainteresovani da se pridružite, molimo da se javite navedenim omladinskim organizacijama putem društvenih mreža.

Međunarodni dan mladih obilježava se već 22. godinu za redom. Uspostavljen je rezolucijom Generalne skupštine Ujedinjenih nacija, 1999. godine čime je ovaj datum dobio globalni značaj i važnost baš zbog toga što nam svima služi kao prilika da bolje sagledamo položaj, ali i probleme mladih u društvu i pošaljemo značajne poruke za unapređenje statusa mladih.

Gradiskalive.com
6,200FansLike