Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Mlada mama pobijedila rak! Banjalučanka Sandra objavila video koji tjera suze na oči

Banjalučanka Sandra Savić (26) objavila je radosne vijesti.

Mlada mama male Maše, u rozoj trenerci, nasmijana i sa balonima u rukama, ispred VMA u Beogradu, svima je poručula kako je nakon duge i teške borbe, uspjela da pobijedi rak!

“Ubili smo ga! Nestao je i neka mu nikada ne padne na pamet da opet zakuca na ova vrata. Nije dobrodošao! Sandra 1! Rak 0!“, poručila je ona.

View this post on Instagram

A post shared by Sandra Savić (@sanndrrah)

Sandra je ujedinile humane ljude Banjaluke, Srpske, i regiona. Mnogi su dali svoj doprinos njenoj životnoj borbi i na njen apel odazvali su se bez razmišljanja. Pomogli su joj da sakupi dovoljne zalihe krvi i izbori se sa opakom bolešću.

Sandra je uradila ono što treba kako bi se zahvalila i odužila za to – iz ove mukotrpne borbe izašla je kao pobjednica, a odmah po dolasku kući objavila je video koji tjera suze na oči.

Stigla je svojoj kući i svojoj porodici, a tamo su je sačekali suprug i kćerkica, njena najvažnija podrška. Dokazala je to Sandra i pjesmom koju je izabrala za video koji je raznježio njene pratioce, ali i one koji to nisi. “Sve ti dugujem” – Džiboni kako dolikuje prati ono što je Sandra ovjekovječila snimkom koji želi da sačuva od zaborava. S razlogom!

Korsnici društvenih mreža sa radošću su dočekali vijest i snimak koji je Sandra objavila. Zahvaljuju se Bogu što je bio uz nju i pomogao joj da prebrodi ono najteže. Nadaju se i mole za dug i srećan život mlade Banjalučanke sa njenom porodicom.

Izvor: Bl portal | Nataša Lakić
6,200FansLike