Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Mladić iz Banjaluke prvi put u “Zvezdama Granda”, žiri oduševljen (Video)

Damjan Vračar (16) iz Banjaluke pojavio se sinoć prvi put u “Zvezdama Granda” i očarao žiri koji je samo dijelio pohvale.

Za protivnika je imao iskusnog Almira Delića, koji je ove nedjelje pod temperaturom došao na snimanje, pa nije mogao da se pokaže u najboljem svjetlu.

Obojica su dali sve od sebe da se prikažu što bolje, ali je od strane žirija pobjedu odnio Damjan, dok je Saša izjednačio, a na kraju je Bosanac odlučio da ipak zadrži Almira u timu.

Nakon nastupa samo su se nizale pohvale na Damjanov račun, a žiri se saglasio da je on veliko osvježenje u takmičenju.

Svi članovi žirija su imali samo riječi hvale.

“Almire, istina je bez obzira na tvoje stanje, broj jedan je bio bolji, svežiji, tačniji. Lep si Damjane, lepa ti je energija, lepo si se obukao, sve mi se dopada. Ali svakako želim sreću, dobri ste”, kazala je Marija Šerifović, prenosi Pink.rs.

“Ja ću glasati za Almira, bio si odličan, nisi pravio naučni rad. Pevaš dobro, bolestan jesi i čestitam ti što si došao u ovom sranju. Prvi, stvarno si talenat i lepo pevaš, ali mene zadivljuje ovolika blagonaklonost ka mladosti. Ja kažem da se pojavi neko od osam godina, oni bi ga odmah usvojili”, zaključio je Bosanac.

Nastup Damjana Vračara pogledajte od 1.28.34:

Izvor: Nezavisne
7,300FansLike
456FollowersFollow