Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Mladić iz Gradiške tri dana “dilao”, pa dobio tri godine robije

Okružni sud u Banjaluci osudio je Еrdnada Crnovića (18) iz Gradiške na tri godine zatvora jer je preko ”Instagrama” i ”Mesindžera” prodavao marihuanu.

On je proglašen krivim za krivično djelo nedozvoljena proizvodnja i promet drogom. Prema optužnici, koja je podignuta u septembru, Crnović se dilovanjem droge bavio svega tri dana i to u periodu od 7. do 10. aprila ove godine.

“U vremenskom periodu od 07.04.2023. do 10.04.2023.godine, u Gradišci, optuženi se bavio neovlaštenim nabavljanjem radi prodaje, nuđenjem na prodaju, prodajom i držanjem radi prodaje opojne droge marihuane.”

”Optuženi je 7. aprila preko aplikacije ”Mesindžer” kontaktiro N.Č. koje je nudi na prodaju marihuanu za 200 KM. Istog dana je putem ”Instagrama” i ”Mesindžera” stupio u kontakt s maloljetnim A.P. koje je takođe ponudio marihuanu na prodaju. Dogovorili su se da se sastanu na benzniskoj pumpi, gdje mu je Crnović prodao marihuanu za iznos od 40 KM”, navodi se u optužnici.

Dodaje se da je tri dana kasnije Crnović u blizini svoje kuće radi prodaje držao sedam grama marihuane iako je bio svjestan da je nabavljanje, držanje radi prodaje, nuđenje na prodaju i prodaja droge zabranjena.

Izvor: ATV | Foto: Ilustracija
7,400FansLike
458FollowersFollow