Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Natalija Trivić: U planu uspostavljanje avio-linije za Istanbul (Video)

“Prema podacima “Aerodroma Srpske” od januara do aprila prevezeno je oko 140.500 putnika i taj podatak znači da je zabilježen znatno veći broj letova u odnosu na prošlu godinu”, rekla je v.d. direktor ovog preduzeća Natalija Trivić, gostujući u Јutarnjem programu RTRS-a.

Trivićeva je navela da u toku zimskog perioda sa banjalučkog aerodroma najviše letova ima za zemlje Evropske unije i da su već od maja uspostavljeni čarter letovi za egzotične destinacije.

“Počeli su čarter letovi za Hurgadu, Tursku, Tunis, a od ove godine uspostavljeni su letovi i za Atinu. Broj čarter letova su povećani tokom ljetnih mjeseci”, istakla je Trivićeva.

Govoreći o eventualnom ukidanju linija ona je istakla da Aerodrom Srpske nije dobio zvaničan podatak o otkazivanju pojedinih linija.

“Nismo dobili zvaničan podatak za otkazivanje nikakvih letova i u ovom momentu našim putnicima su i dalje na raspolaganju svi letovi”, istakla je Trivićeva.

Navela je da ponedjeljkom i petkom saobraća čarter let od Banjaluke do Tivta.

“U plani su u letovi za Tursku, odnosno za Istanbul tokom čitave godine”, najavila je Trivićeva i dodala da će Aerodrom Banjaluka nastaviti da razvija i planira poslovanje kako bi bili operativni za sve putnike.

Izvor: RTRS
7,400FansLike
458FollowersFollow