Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Policija pronašla maloljetnike koji su oteli zastavu u Banjaluci

Banjalučka policija identifikovala je četiri maloljetne osobe koje su vrijeđale učesnice Osmomartovskog marša u Banjaluka, a od jedne su oduzeli zastavu.

Iz PU Banjaluka navode da su preduzimanjem operativnih mjera i radnji identifikovali četiri maloljetna lica, koja su 8. marta u Banjaluci u ulici Bana Milosavljevića, vrijeđala učesnike javnog skupa, te od jedne učesnice uzela i otuđila zastavu koju je tom prilikom nosila, nakon čega su se udaljili u nepoznatom pravcu.

“Sve mjere i radnje preduzete su pod nadzorom tužioca za maloljetnike Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, a u skladu sa Zakonom o zaštiti i postupanju sa djecom i maloljetnicima u krivičnom postupku, te je u skladu sa nalogom postupajućeg tužioca 17. marta Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka dostavljen Izvještaj o preduzetim mjerama i radnjama na tužilačku odluku”, rekli su u policiji.

Podsjećamo, dvije učesnice skupa koji se održao 8. marta u Banjaluci prijavile su policiji da ih je vrijeđalo pet mlađih muškaraca, a od jedne djevojke su uzeli i zastavu koju je nosila.

Gradiskalive.com
6,700FansLike