Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Potvrđeno: Wizz Air ukinuo let iz Banjaluke za Stokholm

“Avio-linija iz Banjaluke za Hamburg saobraćaće samo tokom ljetne sezone, dok su letovi na ruti Banjaluka – Stockholm Skavsta prekinuti”, potvrdila je za “Nezavisne novine” Tamara Nikiforova, menadžerica korporativnih komunikacija Wizz Aira.

Kako navodi, Wizz Air kontinuirano prati performanse svojih ruta kako bi omogućio da najpopularnije destinacije imaju najniže moguće cijene karata.

“Kao što je uobičajena praksa u avioindustriji, Wizz Air optimizuje svoju mrežu na temelju rezultata ovih pregleda i sezona putovanja, tako da će linija Banjaluka – Hamburg saobraćati samo tokom ljetne sezone, dok su letovi na ruti Banjaluka – Stockholm Skavsta prekinuti. Nastavljamo da pratimo ponudu i potražnju na tržištu kako bismo svojim putnicima mogli ponuditi najbolje opcije putovanja”, rekla je Nikiforova.

Kako je istakla, putnici sa rezervacijama na koje utiče ova promjena bivaju obaviješteni i automatski im se nudi alternativni raspored letenja, potpuni povrat novca na originalni način plaćanja ili 120 odsto originalne cijene u obliku kredita za rezervaciju aviokarata.

Podsjećamo, Wizz Air je otkazao letove iz Banjaluke za Malme, a sada otkazuje linije za Stockholm Skavstu, te će zadnji let biti 28. avgusta, dok će samo tokom ljeta saobraćati za Hamburg.

Izvor: Nezavisne
7,400FansLike
457FollowersFollow