Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Skupocjeni “Jaguar” pronađen u Gradišci, uhapšena dvojica Banjalučana

Policija u Banjaluci juče je uhapsila lica A.G. i D.K. iz Banjaluke zbog sumnje da su ukrali skupocjeno vozilo “Jaguar” na području Odžaka, a za jednim licem se još traga.

Kako su naveli iz PU Banjaluka, navedena lica, kao i oduzete predmete i vozilo su predali policijskim službenicima Policijske uprave Odžak na dalje postupanje.

U saradnji sa policijom u Gradišci, banjalučka policija vršila je operativne provjere u vezi sa dopisom policije iz Odžaka, a u vezi sa teškom krađom koja je izvršena 13. aprila na području Odžaka kada je ukradeno putničko vozilo marke “Jaguar“.

“Preduzimanjem operativnih mjera i radnji utvrđeno je da se lica A.G., D.K. koja su 24.05.2023. godine lišena slobode i još jedno lice za kojim se intezivno traga mogu dovesti u vezu sa izvršenjem navedenog krivičnog djela. Takođe, na području Laktaša pronađeni su dijelovi putničkog vozila, a na području Gradiške putničko vozilo, koji su uz saglasnost dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka i dežurnog tužioca Kantonalnog tužilaštva Posavskog kantona Orašje, uz potvrdu oduzeti”, saopšteno je iz policije.

Sve mjere i radnje preduzete su u saglasnost dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka i dežurnog tužioca Kantonalnog tužilaštva Posavskog kantona Orašje.

Gradiskalive.com
6,700FansLike