Cookie Consent by Free Privacy Policy website

“Voljeću te kao da ću te izgubiti” – Promocija knjige u KC Gradiška

Predstavljanje knjige “Voljeću te kao da ću te izgubiti” Stanislave Janjanin Njegovan.

Stanislava je rođena u Travniku, a veliku većinu svog života provela je u Gradišci, gradu koji ju je prihvatio i pružio dobrodošlicu. Autor je tri romana „Četverac bez kormilara“, „Budi koje sklonište od tuge“ i „Voljeću te kao da ću te izgubiti“ u izdavaštvu Promotiv iz Minhena.

Glavni junaci  romana „Voljeću te kao da ću te izgubiti“ su Arsenije i Katarina. Katarina je djevojka koja je preko noći izgubila roditelje, dom, sve. Našla se na ulici. Često je bilo potrebno da prihvati svakakve ponude ne bi li bar malo utolila glad. Arsenije je direktor velike i moćne firme, koji zbog ljubavi gubi sve. Ili mu se bar tako činilo dok nije sreo nju. Toni, narkodiler, makro i jedan veoma loš čovjek, pokušaće da se ispriječi na putu jedne romanse.

Da li će uspjeti? Koliko smo ustvari jaki? Da li shvatimo da smo jaki tek kad je „biti jak“ jedini izbor koji nam preostaje? Čime se mjeri roditeljska ljubav?

“Vjeruj i uspjećeš”, je poruka koju ćete pronaći između redova ovog romana. Ako očekujete jednu životnu priču, jedno lijepo putovanje po svemiru naših želja, maštanja ČITAJTE ovaj roman.

Pitko, čitljivo, jednostavno, a toliko poučno, toplo, na trenutke napeto, bolno. Ima ovdje svega.

  • Utorak, 11. maj.
  • Mala sala, 19:00 časova.
  • Gost na promociji Dragana Šijan.
  • Uz maksimalno poštovanje Mjera propisanih od strane Instituta za javno zdravlje i Mjera Republičkog štaba.
Izvor: kcgradiska.com
7,300FansLike
458FollowersFollow