Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Banjaluka: “Razglednica iz neodoljive” u trci za najbolji turistički film (Video)

Film Turističke organizacije grada i Centra za razvoj poljoprivrede i sela Banjaluka “Razglednica iz neodoljive” u trci je za najbolji turistički film, u okviru “CIFFT” konkursa za nagradu “Izbor ljudi”.

Publika iz cijelog svijeta za svog favorita može glasati do 18. oktobra, a na koji način i zašto biste trebali da date vaš glas filmu iz Banjaluke, za Јutarnji program RTRS-a pojasnila je pomoćnik direktora Turističke organizacije Banjaluka Minja Šurlan.

Šurlan je pozvala sve građane da glasaju za film iz Banjaluke, kako bi grad na Vrbasu, bio još vidljiviji, ali i Republika Srpska.

Kada je riječ o sadržaju filma, Šurlan dodaje da on sadrži sve prirodne ljepote Banjaluke i Srpske.

Međunarodni komitet festival turističkog filma, osnovan 1989. godine, okuplja međunarodne korporativne i turističke filmske festivale na najprestižnijoj inicijativi za dodjelu nagrada i priznanja za turističke reklame, promotivne i video-snimke na društvenim medijima.

Takmičenje će definisati najbolje svjetske filmove o turizmu godine, nagrađene na ekskluzivnoj dodjeli Svjetske filmske nagrade za turizam, ceremoniji koja slavi najefikasnije turističke video-snimke i kreativne talente koji stoje iza njih.

Zainteresovani mogu glasati i OVDЈE.

Izvor: RTRS
7,500FansLike
816FollowersFollow