Cookie Consent by Free Privacy Policy website

U Vrbaškoj održan kasting za film “Djeca Kozare” (Foto)

U prostorijama Doma kulture u Vrbaškoj u subotu je održan kasting, odnosno izbor glumaca, za film “Djeca Kozare“. Djeca svih uzrasta dobila su priliku da učestvuju i pokažu svoja glumačka umijeća.

Foto: facebook.com/kcgradiska/

Vrbaščanin Bojan Macura ispred udruženja “Vrbaška kroz vrijeme” zahvalio se našoj sugrađanki Dragani Marić, glumici Narodnog pozorišta Republike Srpske, koja nam je iskazala tu čast da se u Vrbaškoj održi izbor glumaca za film “Djeca Kozare” na koji se prijavilo preko 300 djece sa područja opštine Gradiške i Kozarske Dubice.

Foto: facebook.com/kcgradiska/

Kasting menadžer Slobodan Boban Dedeić, koji iza sebe ima višedecenijsko iskustvo u ovom poslu i koji je radio na prostoru cijele bivše Jugoslavije, ali i šire, izjavio je kako će mu ovaj dan ostati u sjećanju, a posebno je pohvalio organizaciju kastinga.

Foto: facebook.com/kcgradiska/

Dragana Marić glumica narodnog pozorišta Republike Srpske iz Banjaluke, koja je rodom i porijeklom iz Vrbaške, smatra kako je možda bila malo sebična kada je izrazila inicijativu da se kasting održi baš ovdje u njenom rodnom selu, ali sigurna je kako samo djeca iz ovog našeg potkozarskog kraja mogu pružiti najviše i najbolje za ovaj film, jer svojim korijenima su vezana za golgotu naših predaka.

Pogledajte foto-galeriju sa kastinga:

Gradiskalive.com
7,200FansLike
450FollowersFollow