Cookie Consent by Free Privacy Policy website

U Gradišci prikupljena pomoć za Jovančeta, malog malinara sa Manjače (Foto)

Nakon što je “Srpskainfo” objavila reportažu o Jovanu Gajiću, malom malinaru kojem je prije mjesec dana umrla majka, posredstvom njihove redakcije javio se veliki broj čitalaca iz regiona, koji žele da pomognu dječaku.

U Gradišci je pomoć za Jovančeta (12) organizovao Mićo Lukić, vlasnik preduzeća “Kobra sport”. On je zajedno sa suprugom Brankicom poklonio patike, trenerke i loptu za Jovana i njegovu sestru Jovanu.

“Spontanu ideju da pomognemo Jovanu i njegovoj porodici podržalo je nekoliko mojih prijatelja koji su pokazali veliku solidarnost i saosjećanje”, kazao je Lukić, koji je u četvrtak organizovao prevoz robe.

Vrijednu pošiljku hrane obezbijedio je Milan Leburić zajedno sa radnicima “Fortune” i Bojanom Ristić, šeficom ove trgovine u Gradišci.

Garderobu za Jovana, njegovu sestru i braću poklonio je Milorad Vranjevac iz Subotice, vlasnik “Ledženda” zajedno sa Irenom Bosnjaković, dok je robu i vaskršnju čestitku isporučila Dijana Brdar, radnica u banjalučkom butiku ovog preduzeća.

Voće i povrće poklonila je firma “Agrofruktus” iz Gradiške, čiji je direktor Mladen Đurđević, dok je Jovanu za Vaskrs 100 KM poklonio radnik ovog preduzeća Aleksandar Petrović.

Porodica zahvalna na pomoći

Jovanče, njegova sestra i otac su pošiljku i poruke doživjeli veoma emotivno, zahvalni svima koji pomažu i sa njima saosjećaju u bolu zbog smrti majke ovog dječaka, koji je skromnošću i radom stekao velike simpatije.

Izvor: srpskainfo.com | Autor: Milan Pilipović
7,400FansLike
458FollowersFollow